Hola, sóc la Sònia...

Primer vull donar-te les gràcies per regalar-me part del teu temps. El meu nom és Sònia López Espinola i sóc de Mataró.

Em vaig diplomar en Infermeria per la Universitat Gimbernat en 2001 i uns anys després en Podologia per la Universitat de Manresa, en el 2007 (núm. de col·legiada 1.332).
També sóc post-graduada en Ortopodología per la Universitat Internacional de Catalunya (2009). També he realitzat formacions en Peu Diabètic, Podopediatría, Dermatologia,…
Actualment estic cursant el Màster de Posturopodia per l’Escola Villenueve.

La vocació del meu pare va inspirar la meva, ell va exercir des de 1978. Quan era petita, la Consulta Podològica era una habitació de la nostra casa. La podologia va ser familiar per a mi des de llavors i formava part de la nostra vida quotidiana, això em va animar a estudiar i treballar en aquesta professió ja fa més de 13 anys.

Durant aquest temps no he deixat d’aprendre, hem compartit la Consulta Podològica de Mataró, milers de pacients i vist i tractat molts tipus de casos i afeccions de peus. www.podologomataro.com

Fa 6 anys vaig decidir fer un canvi en la meva vida. Voler crear una llar amb la persona que és actualment el meu marit i algunes circumstàncies laborals i de salut em van portar a viure a prop de Cardona, a Freixinet.

Viure aquí m’ha permès créixer en l’àmbit personal, gaudir de la natura, de la calma, conèixer gent nova i racons nous de la nostra terra com són Cardona i Solsona.

Continuava treballant en la Consulta Podològica de Mataró, però… què dir-te!!! El confinament em va portar a reflexionar sobre el temps que passava a la carretera en comptes de gaudir d’aquestes terres i de la seva gent.

Al final m’he decidit i encara que les circumstàncies no semblen les idònies, amb il·lusió i amb ganes d’aportar el meu granet de sorra al benestar social, aquí et presento el meu projecte: “CONSULTA PODOLÒGICA CARDONASOL”

Espero que ens coneguem!

Vols que et visiti?

Primer has de demanar cita amb antel·lació per telèfon o Whatsapp.
Has de saber que NO treballo amb mútues.
Per a qualsevol dubte, contacta'm!

Posa't a les meves mans

A domicili puc visitar-te a Cardona, Solsona i les poblacions dels voltants.
618 08 21 41

A Cardona al carrer Rodes 10, entresòl 1er.
618 08 21 41


A Solsona a la Carretera de Torà 31.
973 48 38 46